Thursday, September 13, 2012

5 ρούχα που πρέπει να έχει φέτος η ντουλάπα σου




clothes you must have your wardrobe this year

1. Full red αποχρώσεις: το κόκκινο ενέπνευσε όλους τους σχεδιαστές των μεγάλων οίκων μόδας.  Ανοικτό κόκκινοκόκκινο της φωτιάς και μπορντό είναι η σίγουρη λύση για glamorous και σοφισιτκέ εμφανίσεις.
2. Δερμάτινα: αναμφισβήτητα, η hot τάση της σεζόν. Παντελόνια, κολάν, μπλούζες, μποτάκια, διακοσμημένα με τρουκς, αλυσίδες και φερμουάρ, είναι ιδανικά για όλες τις στιγμές τις ημέρες δίνοντας έναν ροκ τόνο στο στυλ σου.
3. Πράσινο παλτό: όπως λέει η σχεδιάστρια, φέτος τόλμησε να φορέσεις ένα πράσινο παλτό. Αν και εκκεντρική εμφάνιση, το πράσινο κατέχει πρωταγωνιστικό ρολό, συνδυάζοντας την απλότητα με την κομψότητα.
4. Floral: τα λουλούδια συνεχίζουν να διακοσμούν τα ρούχα. Επίλεξε floral μοτίβα σε πολυτελή υφάσματα, όπως μετάξι και σατέν, που θα δημιουργήσουν «κύματα» ζεστασιάς στο look σου.
5. Oversized: τα φαρδιά ρούχα έχουν αυτούς τους μήνες την τιμητική τους. Θες μια άνετη εμφάνιση; Προτίμησε φαρδιές μπλούζεςπαντελόνες και φούστες

Το κόκκινο χρώμα είναι το χρώμα του πάθους και αυτό το φθινόπωρο θα φορεθεί πολύ!



Δεν υπάρχει περίπτωση να μην έχετε την απόχρωση του κόκκινου στη ντουλάπα σας..Ανοίξτε την γκαρνταρόμπα σας  και βγάλτε όλα τα μπορντό, βυσσινί και σκούρα κόκκινα και συνδυάστε τα ανάλογα με τη.. διάθεση σας!


Το μπορντό, κατά κύριο λόγο, θα φορεθεί πού ακόμα και στα νύχια!
Μην ξεχνάτε πως αυτό το χρώμα σας γεμίζει ενέργεια και αυτοπεποίθηση!!


Ένα βυσσινί παντελόνι μπορείτε  να το συνδυάσετε με nude αποχρώσεις. Σωμόν ή nude μπαρέτες και πουκάμισο, ώστε το παντελόνι να..τραβάει τα βλέμματα!


Τελευταία λέξη της μόδας είναι και η pencil φούστα. Φανταστείτε για τη βραδινή σας έξοδο μια μπορντό pencil φούστα σε συνδυασμό με μακρυμάνικο μπλουζάκι, εντυπωσιακά σκουλαρίκια και μποτίνια!!Too sexy… Και για να μην ξοδευτείτε, θα ανοίξετε τη ντουλάπα σας και θα κάνετε συνδυασμούς. Όλο και κάτι θα βρείτε από την προηγούμενη κολεξιόν που να είναι της μόδας!!!

Φέτος λοιπόν το χειμώνα τα prints θα είναι παντού. Διάσημοι οίκοι, όπως ο Prada, o Miu Miu και η Stella McCartney προτείνουν για φέτος να φορέσετε όσα περισσότερα prints μπορείτε. Μία από τις κυριότερες φετινές τάσεις είναι τα κοστούμια που είναι γεμάτα με μεγάλα, έντονα και χρωματιστά prints. Φορέστε τα είτε με μονόχρωμα κομμάτια για να κρατήσετε μια ισορροπία ή δημιουργήστε αντίθεση συνδυάζοντάς τα με διαφορετικά prints.
Η μόδα επίσης είναι επηρεασμένη από την Ανατολή. Πολυτελή υφάσματα, κομμάτια στα οποία έχει δοθεί ιδιαίτερη προσοχή στη λεπτομέρεια πάντα προσέλκυαν του fashionistas της Δύσης. Τα περίεργα χρώματα, τα έντονα prints και η τέλεια ραφή είναι πάντα στοιχεία που αρέσουν στους λάτρεις της μόδας και φέτος το φθινόπωρο και το χειμώνα θα τα συναντήσετε συχνά. 

Και το militaire όμως είναι ένα στυλ που θα φορεθεί πολύ φέτος. Σχεδιαστές όπως η Victoria Beckham και ο Salvatore Ferragamo παρουσίασαν στα ντεφιλέ τους κομμάτια που ακολουθούν αυτή την τάση. Άλλωστε το στυλ αυτό είναι απλό, άνετο και με τα κατάλληλα υφάσματα είναι ότι πρέπει για τις εμφανίσεις σας και το πρωί και το βράδυ.
Το gothic επίσης ενέπνευσε αρκετούς σχεδιαστές γι’ αυτή τη σεζόν. Μαύρο δέρμα και βελούδο, μακριά φορέματα, έντονο make up είναι μερικά από τα χαρακτηριστικά αυτού του στυλ που θα το προτιμήσουν αρκετοί.

Kαι μην ξεχνατε φυσικα τα army jasckets, t shirts, shorts !! Tελεια ολαα!!

Για το τέλος αφήσαμε μια… καλοκαιρινή τάση που συνεχίζει και τον χειμώνα, το peplum. Τα φορέσατε πολύ αυτό το καλοκαίρι και σε μπλουζάκια και σε φούστες και σε φορέματα και η τάση αυτή αποδείχθηκε αρκετά δυνατή για να αντέξει και τον χειμώνα. Βέβαια για το χειμώνα ξεχάστε τα έντονα χρώματα, αφού τα χειμωνιάτικα peplum θα τα συναντήσετε σε πιο σκοτεινά και κλασικά χρώματα και κυρίως σε cocktail φορέματα και ταγέρ.





δερματινο κολαν !

 μαυρη τσαντα με τρουκς

army coat


army jacket
denim & black
ring 

persines k fetines collection ...

BE STYLIST
BE CREATIVE

GIWTOU  

2 comments:

  1. hi dear
    thank u for your comment of my blog
    yes why not we can follow each other.
    I'm your new follower
    pls follow me back=)
    twitter : duygu_senyurek
    instagram : duygusenyurek
    kisses

    ReplyDelete

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...